... - Reisverslag uit Suva, Fiji van laura muntjewerf - WaarBenJij.nu ... - Reisverslag uit Suva, Fiji van laura muntjewerf - WaarBenJij.nu

...

Door: laura

Blijf op de hoogte en volg laura

23 Februari 2008 | Fiji, Suva

some days just suck really hard
like today

i love all of you

laura

• 23 Februari 2008 - 10:26

Marieke:

kusje.

• 23 Februari 2008 - 11:33

Marijke:

It,s a hard world. See you later.

• 23 Februari 2008 - 18:06

Rina:

Life sucks occaionally
    heel veel liefs

• 24 Februari 2008 - 11:29

Niels:

you know it is hard, because it is a strong live. and not for watjes.

• 24 Februari 2008 - 21:38

Miranda:

een tijdje niks van me laten horen, we zaten midden in de verbouwing van ons krotje(haha)!!! En zelfs dat hebben Drieske en ik overleefd!!! Lieverd als het een keertje zwaar k.u.t. gaat, ga even terug in de tijd en kijk naar de fun things you have done! En de vele dingen die je nog gaat meemaken en heel belangrijk weet dat ook al is het zo'n fucking day,tomorrow the sun will shine, zeker voor jou!!!!! Take care and a lot of kusjes Dries, Miran en Kim!!!!!!!

• 24 Februari 2008 - 21:39

Miranda:

• 25 Februari 2008 - 16:08

Britt:

kusje voor Laura(K)

• 03 Maart 2008 - 18:07

Annemarie:

heej laura! :)
    gaat het weer wat beter? mijn zusje kwam net met de büllertin aangerend en schoof me jouw artikel onder mn neus! haha. wel leuk allemaal om te lezen!
    nog steeds naar je zin?
    liefs, annemarie

laura

ik ga lekker een jaar weg. eerst naar california, daar wil ik zeker een paar maanden te blijven. dan ga ik naar costa rica om vrijwilligerswerk te doen. daarna naar de fiji-eilanden, nieuw zeeland en japan.